top of page

over mij

DSC09462-bewerkt.jpg

Mijn naam is Hanno de Vries, 19 jaar oud en woonachtig in het mooie Lisse. Eigenlijk ben ik van jongs af aan al creatief bezig. Mijn werkstukken op de basisschool werden niet ingeleverd zonder een strakke opmaak en in groep 8 maakte ik al diverse filmpjes voor verschillende projecten. Allesbehalve hoogstaande kwaliteit, maar het begin was er!

Jaren later besloot ik hier echt wat mee te gaan doen. Met mijn vmbo-diploma op zak koos ik voor grafische vormgeving op het Grafisch Lyceum in Utrecht. Inmiddels ben ik een gedreven, enthousiaste 4e-jaars en hoop ik volgend jaar de opleiding af te ronden.

Als grafisch vormgever ontwerp ik onder andere logo’s, huisstijlen, verpakkingen, magazines, flyers en brochures. Maar ook het ontwikkelen van online content behoort tot mijn vaardigheden. Daarnaast ben ik mijzelf gaan specialiseren in fotografie. Denk aan landschaps-, reportage-, en portretfotografie. Verder probeer ik mij ook steeds meer op zakelijke fotografie en videografie te richten. Op die manier kan ik mijn creatieve inzicht combineren met mijn grote passie. Diverse foto's zijn ook voor een afdruk te bestellen.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op!

Logo Wit.png
bottom of page